Showing 1–10 of 26 results

Άνηθος

1.00 Με ΦΠΑ

Ο άνηθος χρηστιμοποιείται σε σαλάτες, σούπες, διάφορες σάλτσες κ.α. Το χαρακτηριστικό του άρωμα μοιάζει με αυτό του γλυκάνισου.

Ηλιόσπορος Bio

4.00 Με ΦΠΑ

Οι ηλιόσποροι μας είναι περισσότερο γνωστοί για τη γεύση τους παρά για τις μοναδικές τους θεραπευτικές ιδιότητες, που είναι μάλιστα ιδιαίτερα πολύτιμες. Είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης Ε στη φυση, αποτελούν σημαντική πηγή και άλλων αντιοξειδωτικών συστατικών, είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία,  περιέχουν φυτικές στερόλες  κ.α.

Καρότα

2.20 Με ΦΠΑ

Το καρότο είναι μία εξαιρετική τροφή για τον οργανισμό αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, όπως επίσης και Β1, Β2. Τρώγεται ωμό είτε σκέτο, είτε σε σαλάτες ή μαγειρεμένο με τα φαγητά.

Κουνουπίδι

3.00 Με ΦΠΑ

Το κουνουπίδι λέγεται ότι προέρχεται από το άγριο λάχανο που ευδοκιμούσε στην Ασία. Ανήκει στην ίδια κατηγορία λαχανικών με το μπρόκολο. Είναι πλούσιο σε Σίδηρο, Μαγνήσιο, Φώσφορο, Ασβέστιο, Βιταμίνη C κ.α. Καταναλώνεται ωμό, βραστό ή στον ατμό.

Κρεμμυδάκι φρέσκο

1.00 Με ΦΠΑ

Τα φρέσκα κρεμμυδάκια περιέχουν σημαντικά ποσοστά φυτικών ινών, Βιταμίνης C και Α κ.α., όπως και πολύτιμα αντιοξειδωτικά συστατικά. Τρώγονται συνήθως ωμά σε σαλάτες.

Κρεμμύδια ξερά

2.00 Με ΦΠΑ

Το κρεμμύδι, όπως και το σκόρδο, ανήκουν στο γένος Άλλιο, και τα δύο είναι πλούσια σε θείο που ευθύνονται για την πικάντικη οσμή και για πολλά από τα υγιεινά τους πλεονεκτήματα. Το καταναλώνουμε συνήθως ωμό στις σαλάτες αλλά και μαγειρεμένο στα φαγητά.

Λευκή quinoa (Κινόα) Bio

7.00 Με ΦΠΑ

Η κινόα θεωρείται δημητριακό ολικής αλέσεως. Η κινόα έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από την καρδιαγγειακή νόσο, τον διαβήτη τύπου 2, την υψηλή πίεση στο αίμα, το καρκίνο του ορθού και την παχυσαρκία. Τρώγεται κυρίως βρασμένη, είτε ως κυρίως πιάτο, είτε ως συνοδευτικό στο πιάτο ή και μεσα στη σαλάτα.

Λιναρόσπορος καφέ Bio

4.20 Με ΦΠΑ

Η –μέχρι τώρα- παραγνωρισμένη αυτή τροφή προσφέρει στον οργανισμό, εκτός από το λινελαϊκό οξύ και το άλφα-λινολενικό οξύ, δυο λιπαρά οξέα που είναι σημαντικά για τον οργανισμό, Ω-3 λιπαρά, φυτικές ίνες, μέταλλα, βιταμίνες και τις πολύτιμες λιγνάνες. Καταναλώνεται συνήθως αλεσμένος στις σαλάτες.

Μαϊντανός

1.00 Με ΦΠΑ

Ο μαϊντανός είναι πηγή φλαβοειδών και αντιοξειδωτικών. Είναι κύριο συστατικό στις σαλάτες, χαρακτηριστικό είναι το έντονο άρωμα του.

Μαρούλι

3.00 Με ΦΠΑ

Το μαρούλι είναι ετήσιο, ποώδες φυτό γρήγορης ανάπτυξης. Τρώγεται ωμό, σκέτο ή σε σαλάτες αλλά και μαγειρεμένο. Είναι από τα λαχανικά που έχουν την μεγαλύτερη θρεπτική αξία. Περιέχει βιταμίνες Α, Β, C,D και Ε, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο και πολλά ακομη.