Showing 1–10 of 38 results

Αγγούρια

2.20 Με ΦΠΑ

Το αγγούρι ανήκει στην οικογένεια κολοκυνθοειδών. Καταναλώνεται ωμό, είτε σκέτο ή σε σάλατα.

Άνηθος

1.00 Με ΦΠΑ

Ο άνηθος χρηστιμοποιείται σε σαλάτες, σούπες, διάφορες σάλτσες κ.α. Το χαρακτηριστικό του άρωμα μοιάζει με αυτό του γλυκάνισου.

Ηλιόσπορος Bio

4.00 Με ΦΠΑ

Οι ηλιόσποροι μας είναι περισσότερο γνωστοί για τη γεύση τους παρά για τις μοναδικές τους θεραπευτικές ιδιότητες, που είναι μάλιστα ιδιαίτερα πολύτιμες. Είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης Ε στη φυση, αποτελούν σημαντική πηγή και άλλων αντιοξειδωτικών συστατικών, είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία,  περιέχουν φυτικές στερόλες  κ.α.

Ηλιόσπορος Βio

2.00 Με ΦΠΑ

Οι ηλιόσποροι μας είναι περισσότερο γνωστοί για τη γεύση τους παρά για τις μοναδικές τους θεραπευτικές ιδιότητες, που είναι μάλιστα ιδιαίτερα πολύτιμες. Είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης Ε στη φυση, αποτελούν σημαντική πηγή και άλλων αντιοξειδωτικών συστατικών, είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία,  περιέχουν φυτικές στερόλες  κ.α.

Καρότα

2.20 Με ΦΠΑ

Το καρότο είναι μία εξαιρετική τροφή για τον οργανισμό αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, όπως επίσης και Β1, Β2. Τρώγεται ωμό είτε σκέτο, είτε σε σαλάτες ή μαγειρεμένο με τα φαγητά.

Κολοκυθάκια

2.20 Με ΦΠΑ

Το κολοκυθάκι είναι καλοκαιρινό λαχανικό. Συνήθως το καταναλώνουμε στα παραδοσιακά γεμιστά και το μπριάμ, τους κολοκυθοκεφτέδες και σε πολλά αλλα πιάτα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, που το καθιστά «φτωχό» σε θερμίδες, όχι όμως σε θρεπτικά συστατικά.

Κουνουπίδι

3.00 Με ΦΠΑ

Το κουνουπίδι λέγεται ότι προέρχεται από το άγριο λάχανο που ευδοκιμούσε στην Ασία. Ανήκει στην ίδια κατηγορία λαχανικών με το μπρόκολο. Είναι πλούσιο σε Σίδηρο, Μαγνήσιο, Φώσφορο, Ασβέστιο, Βιταμίνη C κ.α. Καταναλώνεται ωμό, βραστό ή στον ατμό.

Κρεμμυδάκι φρέσκο

1.00 Με ΦΠΑ

Τα φρέσκα κρεμμυδάκια περιέχουν σημαντικά ποσοστά φυτικών ινών, Βιταμίνης C και Α κ.α., όπως και πολύτιμα αντιοξειδωτικά συστατικά. Τρώγονται συνήθως ωμά σε σαλάτες.

Κρεμμύδια ξερά

2.00 Με ΦΠΑ

Το κρεμμύδι, όπως και το σκόρδο, ανήκουν στο γένος Άλλιο, και τα δύο είναι πλούσια σε θείο που ευθύνονται για την πικάντικη οσμή και για πολλά από τα υγιεινά τους πλεονεκτήματα. Το καταναλώνουμε συνήθως ωμό στις σαλάτες αλλά και μαγειρεμένο στα φαγητά.

Λάχανο άσπρο

1.30 Με ΦΠΑ

Το λάχανο είναι μια καλή πηγή βήτα-καροτίνης, βιταμίνης C, φυτικών ινών και μαγγανίου.
Καταναλώνεται ωμό σε σαλάτες ή και μαγειρεμένο όπως λαχανοσαρμάδες.