Showing 11–20 of 39 results

Μελιτζάνα

2.20 Με ΦΠΑ

Η μελιτζάνα κυριαρχεί σε πολλά πιάτα των χωρών της Μεσογείου (μουσακάς παπουτσάκια κ.α.) Γίνεται επίσης ψητή, τηγανιτή, βραστή, σαλάτα κ.α. Είναι φτωχή σε θερμίδες, όμως πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Μπάμιες

5.00 Με ΦΠΑ

Οι μπάμιες τρώγονται μαγειρεμένες, σκέτες, με πατάτες ή με κρέας. Αποτελούν εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, βοηθώντας στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Μία μερίδα μπάμιες δίνει το 50% της βιταμίνης C που χρειάζεται ένας ενήλικας τη μέρα!

Νεκταρίνι

2.50 Με ΦΠΑ

Τα νεκταρίνια μοιάζουν με τα ροδάκινα με τη διαφορά ότι σε αντίθεση με εκείνα, έχουν ομαλό, λείο δέρμα. Είναι ένα υγιές φρούτο για να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας, καθώς έχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα.

Νιφάδες βρώμης Bio

4.00 Με ΦΠΑ

Η βρώμη έχει σημαντικές ιδιότητες διότι περιέχει ένα τύπο φυτικής διαλυτής ίνας γνωστή ως β-γλυκάνη. Η β-γλυκάνη ανήκει στην κατηγορία των μη εύπεπτων πολυσακχαριτών. Τρώγεται σαν πρωινό μόνη της ή μαζί με άλλα δημητριακά, ή μπορεί να αντικαταστήσει άλλα υλικά στο φαγήτο, όπως το αλεύρι στα μπιφτέκια κ.α.

Νιφάδες βρώμης Bio

2.00 Με ΦΠΑ

Η βρώμη έχει σημαντικές ιδιότητες διότι περιέχει ένα τύπο φυτικής διαλυτής ίνας γνωστή ως β-γλυκάνη. Η β-γλυκάνη ανήκει στην κατηγορία των μη εύπεπτων πολυσακχαριτών. Τρώγεται σαν πρωινό μόνη της ή μαζί με άλλα δημητριακά, ή μπορεί να αντικαταστήσει άλλα υλικά στο φαγήτο, όπως το αλεύρι στα μπιφτέκια κ.α.

Παντζάρι

2.00 Με ΦΠΑ

Το παντζάρι ή κοκκινογούλι, είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο κ.α. Τρώγεται τόσο ωμό όσο και μαγειρεμένο, συνήθως σε σαλάτες.

Πατάτα

1.80 Με ΦΠΑ

Η πατάτα γνωστή και ως «γεώμηλο» αποτελεί τμήμα της βασικής διατροφής του πληθυσμού στην Ελλάδα. Περιέχει σημαντικές ποσότητες υδατανθράκων καθως και βιταμίνης C.

Πεπόνι

2.00 Με ΦΠΑ

Το πεπόνι, πλούσιο σε γεύση και βιταμίνες όμως φτωχό σε θερμιδες. (Βιταμίνες Α, C κ.α.) Όσο πιο ώριμο το πεπόνι τόσο μεγαλύτερα τα ποσοστά Β-καροτίνης περιέχει. Η γεύση του, μοναδικη!

Πιπεριά γεμιστή

3.00 Με ΦΠΑ

Οι χρωματιστές πιπεριές είτε είναι πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες αποτελούν μία πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών. Είναι εξαιρετικά πλούσιες σε βιταμίνη C και Βιταμίνη Α, δύο πολύ σημαντικών αντιοξειδωτικών, ενώ επίσης περιέχουν μεγάλη συγκέντρωση καροτενοειδών.

Πιπεριά φλωρίνης

3.00 Με ΦΠΑ

Οι κόκκινες πιπεριές αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών, φολλικού οξέος, βιταμίνης Κ και μαγγανίου. Και είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά όπως: Βιταμίνη Α, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β6 κα. Τρώγεται ωμή στη σαλάτα, ψητή, τις βάζουμε στα γεμιστά και σε πολλά φαγητά.