ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 6980025588
My Cart
0.00
My Cart
0.00
Αποστολές Παραδόσεις

Σέρρες

Παραδόσεις στις Σέρρες παραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκεύη μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες, με εξαίρεση την Παρασκεύη που πραγματοποιούνται μόνο μεσημεριανές ώρες.

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη οι ημέρες παράδοσεις είναι σταθερές για κάθε περιοχή. Οι αργίες ενδέχεται να επηρεάσουν τις παράδοσεις. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας να μας ρωτάτε για τυχόν αλλαγές.

Τρίτη: Παράδοση στην Δυτική Θεσσαλονίκη. ( Ωραιόκαστρο, Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Αμπελόκηπους, Εύοσμος, Κορδελίο, Νεάπολη, Συκίες, Πολίχνη, Ευκαρπία, Πεύκα, Σίνδος)

Τετάρτη: Κέντρο Θεσσαλονίκης, Άνω Πόλη, Ανάληψη, Μαρτίου, Σοφούλη, Βασ. Όλγας, Καλαμαρία.

Πέμπτη: Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία, Πανόραμα, Θέρμη.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΦΡΕΣΚΑ.

Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά ή με αντικαταβολή κατ’ευθείαν στον οδηγό μας.

Αθήνα & Άλλες πόλεις

Οι αποστολές σε άλλες πόλεις γίνονται από εμάς κάθε Τρίτη.  Η παράδοση πραγματοποιείται εντός 24ωρών από την αποστολή της.

Ο οδηγός της μεταφορικής εταιρίας θα σας καλέσει όταν είναι στην περιοχή. Δεν χτυπάει κουδούνι. Εάν δεν σας βρει στο κινητό, η παράδοση εκτελείται την επόμενη μέρα. Το ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΑΛΑ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη εάν δεν απαντηθούν οι κλήσεις του οδηγού.

Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, ετοιμάζεται η παραγγελία σας και έπειτα η αποστολή. Εάν η πληρωμή γίνει μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, η αποστολή της παραγγελίας εκτελείται με την επόμενη αποστολή.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ. ΕΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΛΑΘΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ‘Η ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ)

BOXNOW

Οι αποστολές με BoxNow γίνονται από εμάς Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη.