ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ BOXNOW!
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 6980025588
My Cart
0.00
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕ BOXNOW!
My Cart
0.00
Σας καλωσορίζουμε
στο κτήμα Δημήτρη Κόκαλα!

Δημήτρης Κόκαλας

Ο Δημήτρης Κόκαλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χρυσό Σερρών. Η έντονη αγάπη του για τη φύση και τη γη, φάνηκαν από τα παιδικά του χρόνια. Παρόλα αυτά, παρασυρόμενος από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αποφασίζει να ασχοληθεί, ως ελεύθερος επαγγελματίας, με κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που φανταζόταν σαν παιδί. Μετά από κάποια χρόνια “το χώμα του μίλησε”, όπως λέει ο ίδιος. Αποχωρεί από την εταιρεία στην οποία ήταν συνιδιοκτήτης και αποφασίζει να ασχοληθεί με αυτό που πάντα αγαπούσε από παιδί, τη γη.
Δημιούργησε με κόπο και μεράκι το κτήμα που πάντα ονειρευόταν και από τότε μέχρι σήμερα κάνει σταθερά βήματα μπροστά στο χώρο της παραγωγής φυσικών προϊόντων.

Γιατι να επιλέξετε τα προϊόντα μας?
Τρεφόμαστε πιο υγιεινά.
Αποκτήστε τη συνιστώμενη ημερίσια ποσότητα σε φρούτα και λαχανικά.
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε.
Αναπτύσουμε βιολογικά προϊόντα από το 2003.
Φρέσκα μόνο με την χρήση νερού.
Παρέχουμε βιολογικά προϊόντα χωρίς φυτοφάρμακα, χωρίς κοπριά μόνο με την χρήση νερού.
Παράδοση
Κάθε Τρίτη παράδοση από εμάς τους ίδιους στην Θεσσαλονίκη χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής.
Παραγγελίες
Ελάχιστη παραγγελία 15€
Συχνότητα παράδοσης.
Επιλέξτε την συχνότητα παράδοσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Λίγα λόγια
  • Ενδιαφέρεστε για την ποιότητα της διατροφής σας;
  • Είστε νέοι γονείς και ενδιαφέρεστε για τη διατροφή του μωρού σας;
  • Θέλετε να τρέφεστε με φυσικά προϊόντα που δεν έχουν περάσει μήνες στα ψυγεία;
  • Θέλετε οι τροφές σας να είναι καθαρές από φυτοφάρμακα και αυξητικές ορμόνες;

Τώρα μέσα από το “ηλεκτρονικό κτήμα” του Δημήτρη Κόκαλα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη φυσική καλλιέργεια και να επιλέξετε μέσα από την τεράστια ποικιλία φυσικών προϊόντων που σας προσφέρουμε!

Καθημερινά με ένα τηλεφώνημα σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και τα παραδίδουμε στον χώρο σας!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Η φυσική καλλιέργεια είναι μια νέα μορφή καλλιέργειας για τα Ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για μια πρωτότυπη εφαρμογή της φιλοσοφίας που μας εξηγεί, πως η φύση μας παρέχει ακριβώς ότι χρειαζόμαστε!

Εξ ορισμού η φυσική καλλιέργεια αποτελεί μια καθαρή μορφή καλλιέργειας, κατά την οποία ο καλλιεργητής φροντίζει καθημερινά τα φυτά του μόνο με πότισμα και ξεβοτάνισμα όταν αυτό χρειάζεται.

Η πλήρης απουσία φυτοφαρμάκων, η καλλιέργεια χωρίς λίπασμα (ούτε κοπριά), η μη χρήση αυξητικών ορμονών και η παραγωγή των προϊόντων στην κατάλληλη εποχή, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό είδος διατροφής με προϊόντα που είναι κατάλληλα για την διατροφή βρεφών, ατόμων τρίτης ηλικίας αλλά και για όσους θέλουν να αυξήσουν την ποιότητα της ζωής τους.

ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Ο καλλιεργητής φροντίζει κατά τη διάρκεια του κύκλου του έτους να προετοιμάζει το έδαφος με φυσικό τρόπο ώστε να γίνει κατάλληλο για να φιλοξενήσει τα φυτά, τα οποία φυτεύονται αυστηρά στην εποχή τους. Η μόνη μέθοδος που χρησιμοποιεί ο καλλιεργητής για την ανάπτυξή τους είναι το πότισμα, το οποίο έχει κατάλληλη χρονική στιγμή για κάθε διαφορετικό είδος φυτού και το ξεβοτάνισμα, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

  • Δεν γίνεται χρήση λιπασμάτων (ούτε κοπριά)
  • Δεν χρησιμοποιείται κανένα είδος αυξητικής ορμόνης
  • Δεν γίνεται χρήση φυτοφαρμάκων

Οι παραπάνω λόγοι συνθέτουν μια μορφή καλλιέργειας που παράγει μοναδικά σε ποιότητα προϊόντα, την κατάλληλη εποχή. Έτσι πετυχαίνουμε να διατηρήσουμε έναν κύκλο τόσο στην εποχιακή παραγωγή των φυτών, αλλά και στην διατροφή μας.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Η πρώτη επαφή του καλλιεργητή Δημήτρη Κόκαλα με τη φυσική καλλιέργεια έγινε το 2003, όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον κ. Γιώργο Κηπουρό.
Ο κ. Γιώργος Κηπουρός ήταν ο μέντορας του Δημήτρη Κόκαλα, ο άνθρωπος που του έδειξε βήμα βήμα, όλα τα μυστικά της φυσικής καλλιέργειας.
Ήταν ο άνθρωπος που του έμαθε τη γλώσσα των φυτών και του εξήγησε, πως για να καλλιεργήσεις φυσικά, πρέπει να μάθεις τη γλώσσα της γης και των φυτών.
Ο Δημήτρης Κόκαλας, γοητευμένος από αυτή την απόλυτα φυσική μέθοδο καλλιέργειας, ξεκίνησε τη δημιουργία του δικού του κτήματος φυσικής καλλιέργειας, από το οποίο παράγει φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύστημα διανομής για τα νοικοκυριά και πλέον είναι ο άνθρωπος που καλύπτει τις εβδομαδιαίες ανάγκες τροφίμων εκατοντάδων νοικοκυριών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ; ΕΠΕΛΕΞΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!

Ο υπέρ καταναλωτισμός έχει οδηγήσει την κοινωνία μας, σε μια μορφή εντατικής παραγωγής αγαθών με σκοπό να καλυφθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μας.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, αναπτύχθηκαν νέες μορφές καλλιέργειας, λιπάσματα, φυτοφάρμακα και αυξητικές ορμόνες που χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν το μέγεθος της παραγωγής, αλλά και για να “τελειοποιήσουν” τα αγαθά. Στον δρόμο προς το “ιδανικό” όμως χάσαμε την ποιότητα και την παράδοση.

Ακριβώς αυτό είναι το σημείο που εισέρχεται η έννοια της φυσικής παραγωγής στην ζωή μας. Σίγουρα όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή «αυτή η ντομάτα, μυρίζει σαν ντομάτα», αυτή ακριβώς είναι η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.
Στην φυσική καλλιέργεια αυτό που παίζει ρόλο είναι ο σεβασμός προς τα φυτά, έχουμε μάθει την γλώσσα τους, φροντίζουμε να σας εφοδιάζουμε μόνο με εποχιακά προϊόντα για την παραγωγή των οποίων ο καλλιεργητής:
Χρησιμοποιεί μόνο νερό
Φροντίζει καθημερινά τα φυτά, παρατηρώντας για ασθένειες, τις οποίες απομακρύνει με φυσικές μεθόδους (Ξερίζωμα, κλάδεμα)
Οργανώνει τη ρυμοτομία του χωραφιού, ώστε κάθε νέα καλλιέργεια να επωφελείται από την προηγούμενη
Έτσι είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που παραδίδουμε στο χώρο σας για την διατροφή της οικογένειάς σας.
“Μπορείτε τώρα εύκολα με ένα τηλεφώνημα να αλλάξετε την ποιότητα της διατροφής σας!”
Αν θέλετε:

  • Να τρέφεστε με καθαρά προϊόντα
  • Να αυξήσετε την ποιότητα της ζωής σας
  • Να αποφύγετε την συγκέντρωση βλαβερών ουσιών στον οργανισμό σας

Καλέστε στο 6907911880 και πραγματοποιήστε άμεσα την παραγγελία σας!
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα εποχιακά προϊόντα και να ετοιμάζετε την παραγγελία σας μόνοι σας, όπως εσείς θέλετε.
Εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σας μία φορά την εβδομάδα και θα σας προτείνουμε όλα τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και θα παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας.

Οι παραγγελίες μας φτάνουν στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Σέρρες, Κιλκίς, θεσσαλονίκη και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές κατόπιν συνεννοήσεως.