Οι κόκκινες πιπεριές αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών, φολλικού οξέος, βιταμίνης Κ και μαγγανίου. Και είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά όπως: Βιταμίνη Α, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β6 κα. Τρώγεται ωμή στη σαλάτα, ψητή, τις βάζουμε στα γεμιστά και σε πολλά φαγητά.
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Το κουνουπίδι λέγεται ότι προέρχεται από το άγριο λάχανο που ευδοκιμούσε στην Ασία. Ανήκει στην ίδια κατηγορία λαχανικών με το μπρόκολο. Είναι πλούσιο σε Σίδηρο, Μαγνήσιο, Φώσφορο, Ασβέστιο, Βιταμίνη C κ.α. Καταναλώνεται ωμό, βραστό ή στον ατμό.
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος